• In prijs verlaagd
  • Nieuw
  • In prijs verlaagd
  • Nieuw
    Led flitser - Ledflitser - 12V-24v - Oranje - compact - R65 gekeurd

Led flitser - Ledflitser - 12V-24v - Oranje - compact - R65 gekeurd

Referentie:

€ 59,00
€ 56,05 5% korting
Inclusief belasting
Type voertuig: Auto Oranje ( amber ) Knipperlicht Auto ...
Aantal

Led flitser - Ledflitser - 12V – 24V - ANT PRO - merk 911 Signal

De Led flitser 12V – 24V Ant Pro van 911 Signal is door zijn compacte vormgeving een unieke led flitser. Dit model is zeer eenvoudig te monteren. Bij de Ant Pro wordt er bovendien ook een rubber mee geleverd. Dit rubber zorgt ervoor dat de Ledflitser goed geborgd wordt in het gat.

Type goedkeuring

Deze Ledflitser heeft een Europse typegoedkeuring R65 R10 dus toegestaan voor gebruik op de openbare weg.

Ook opbouw mogelijk

Het voordeel is dat deze led-flitser na inbouw bijna gelijk ligt met het inbouwoppervlak. De mooiste inbouwplaats voor deze led-flitser is bijvoorbeeld in een bumper. Indien montage lastiger is kan er ook een L-vormige beugel worden geleverd. Zie hiervoor ook de afbeelding. Deze beugel wordt standaard niet mee geleverd!

De Led-flitser 12V – 24V Ant Pro wordt geleverd exclusief het bracket. Het bracket wordt los geleverd voor € 7,95 euro per stuk.

De lens is bestaat uit PMMA.

Polymethylmethacrylaat is een polymeer van Methylmethacrylaat. We kennen dit materiaal ook wel als Perspex, Plexiglas, Altuglas, Oroglas en het voordeel van dit materiaal is, dat dit ook lichter is als glas en deze het licht ook beter doorlaat.

Bij de Ant Pro is de flitsbesturing module geïntegreerd in de led-flitser. Het voordeel hiervan is dat er geen losse module nog bijkomt wat het inbouwen en wegwerken van kabels vergemakkelijkt.

Diverse flitspatronen

Bij gebruik van meerdere led-flitsers is bovendien onderlinge synchronisatie mogelijk. De Ant Pro heeft 13 flits patronen en is klasse 1 gecertificeerd. De 3 ingebouwde 3 watt leds zorgen voor meer als voldoende licht. Deze led-flitser van 911 Signal is IP 67 gecertificeerd waardoor deze ook goed bestendig is tegen water.


Specificaties led flitser Ant Pro

Voltage: 12V – 24V

Verbruik: 9 watt

IP waarde: IP67

Flits patroon: 13 stuks

Led kleur: Oranje ( amber )

Gekeurd: ECE R65 ECER10

Lens: PMMA

Behuizing: Aluminium

Led: 3 stuks 3watt

Garantie: 5 jaar

911 Signal


911 SIGNAL is een dynamische en zeer professionele leverancier van elektronische led verlichting- en led signalering producten voor voertuigen die worden ingezet voor noodgevallen, veiligheid, onderhoud en openbaar vervoer. 911 Signal heeft bovendien ook als doel om de nummer één leverancier te worden op het gebied van led signalering.

999 Items

Datasheet

EAN
7436926231274

16 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd om te vergelijken.