• In prijs verlaagd
  • Nieuw
  • In prijs verlaagd
  • Nieuw
    2 STKS R8 9003 / HB2 / H4 / Hallo / Lo 30W 3500LM 6000K IP65 Waterdichte auto LED koplamp met 2 COB lampen, DC 9-36V (wit licht)

2 STKS R8 9003 / HB2 / H4 / Hallo / Lo 30W 3500LM 6000K IP65 Waterdichte auto LED koplamp met 2 COB lampen, DC 9-36V (wit licht)

Referentie:

€ 45,00
€ 42,75 5% korting
Inclusief belasting
Type voertuig: Auto H4 Autolamp Led-lamp ...
Aantal

Kenmerken
1. Elke lamp is met 12 stks led-chip en de helderheid verhoogt met 300% dan de normale. Effect: 6000k koel wit, niet oogverblindend.
2. Dezelfde grootte als de originele lamp, niet-destructieve installatie, plug and play.
3. Snelle start om te gaan met verschillende plotselinge gebeurtenissen, zoals het rijden in een donkere tunnel.
4. De snelle start van de lamp kan u helpen meer veiligheid te krijgen terwijl u buiten rijdt.
5. 360 graden draaibare lamphouder kan verschillende lampfitting passen, bevestig de lamphouder stevig, die niet gemakkelijk is om los te laten, verplaatsing.
6. De superieure warmtedissipatie-technologie is de sleutel tot de lange levensduur van de LED. We verhogen het luchtvolume van de ventilatorinlaat om oververhitting te voorkomen, waardoor de lamp snel zal bederven, op deze manier kan het de helderheid blijvend en stabiel houden.
7. Voltage: 9V tot 36V. Groot bereik voltage, constante stroomregeling, anti-interferentie circuit ontwerp.
8. Toepassing: Upgrade voor auto, kofferbak, SUV, RV HID Xenon koplamp, ALL IN ONE Style, geen extra driver nodig.
9. Stralingshoek: 360 graden.
10. Lange afstand ??? 6000K kleurtemperatuur en 200m lichtbereik.

Specificatie
1. Uitstekende upgrade, sterke doordringende kracht
R8 LED-koplamp koos 6000k puur wit voor de penetratie in regenachtige en mistige dagen, ook voor veiligheid en comfortabel. Die voldoen aan je dubbele zoektocht naar mode en veiligheid.

2. FOM-helderheid verhoogd met 300%
Professionele autoverlichtingstest is FOM-waarde, niet alleen de directe projectie van de helderheidstest. Het betekent het lichteffectbereik van 50 meter voor het voertuig, 50 meter aan de rechterkant van de weg en 75 meter aan de rechterkant van de weg.
Wat is FOM? De FOM-waarde is volgens de Europese ECE R112-norm en meet veilige en effectieve helderheidsverbetering.

3. Geen duizelingwekkende, nauwkeurige 3D-simulatie van filamentpositionering
Duidelijke dimlichtuitlijning is een uitstekende LED-koplamp met gekwalificeerde lijn, om u te verzekeren dat niet alleen duidelijk zichtbaar, maar ook gezien wordt.
Compacte LED-chiplay-out, volledige 3D-strikte simulatie van traditionele gloeidraadpositionering.
Zonder een lampmodificatie, kunt u de verblinding effectief besturen, mogelijk gevaarlijk geëlimineerd. In lijn met het positioneersysteem met halogeenlampen, met spotlichtbronnen en dezelfde hoogte van de lampvoeten.

4. Mute warmtedissipatie, langdurige heldere
snelheid tot 125 rev / sec intelligente frequentieomzetting mute koelsysteem ventilator.

5. 360 graden lichteffect kalibratie aansluitplaat
Ideale LED-chip moet gelijkmatig aan weerszijden van de horizontaal schijnen, minder verblinding, Verspil geen balk, vormt een duidelijke afsnijlijn en een heldere en gelijkmatige veiligheidsstraal.
Verschillende modellen bajonetoriëntatie van het H7-chassis zijn anders. Onze unieke 360 ​​graden roterende optische kalibratieplaat kan zich aanpassen aan verschillende lamphouders, de lamphouder verticaal houden, niet gemakkelijk verschuiven, vervormen, vallen.

6. Snel
aan de slag Te vergelijken met Xenon-lichtset 4-5 seconden opstarttijd, R8 led-koplamp sneller oplichten om te voorkomen Verschillende plotselinge gebeurtenissen zoals rijden in een donkere tunnel, waardoor u meer veiligheid tijdens het rijden.

7. Uitstekende details
Dun tot 1,9 mm lamplichaam, 12 chips aan beide zijden, waterdichte stofdichte aandrijfkast, installatiehandleiding voor vijf talen.

Merkloos
999 Items

Datasheet

EAN
7442935314341

16 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd om te vergelijken.