• In prijs verlaagd
  • Nieuw
  • In prijs verlaagd
  • Nieuw
    Lazer ST4 Evolution - Verstraler

Lazer ST4 Evolution - Verstraler

Referentie:

€ 250,00
€ 237,50 5% korting
Inclusief belasting
Autolamp 1 stuk(s)
Aantal

De ST4 Evolution is opnieuw ontwikkeld en opnieuw ontworpen voor 2017/8 en is een enorm veelzijdige LED-spot waarvan de grootte bijzonder populair is gebleken in de markten voor road tuning, pick-up en 4x4. Met een lengte van 204mm levert de ST4 ongelooflijke verlichtingsprestaties die zijn kleine formaat overtuigen. ECE-goedkeuring zorgt ervoor dat de lamp geschikt is voor volledige integratie in het bestaande elektrische systeem van uw voertuig.

Opgewaardeerde high-density 11W LED's zijn zorgvuldig geselecteerd vanwege hun hoge ‘bin’ rating en leveren 4136 lumen. Geavanceerd elektronisch ontwerp, gecombineerd met geavanceerde thermische managementsystemen en ultra-reflecterende vacuüm-gemetalliseerde reflectoren, bundelen de lichtopbrengst in een 'Drive'-straalpatroon dat is geoptimaliseerd voor toepassingen met lagere snelheid waarbij de prioriteit ligt bij goed zicht rondom, zij het nog met benijdenswaardige afstandsverlichting - 1 lux wordt bereikt op 278m. De kleurtemperatuur van de LED's bij 5000 Kelvin is ook specifiek geselecteerd om de scherpte en definitie te maximaliseren, terwijl bewezen is dat het de oogbelasting vermindert die gepaard gaat met enkele hogere (blauw-witte) kleurtemperaturen.

Afgezien van de prestaties is de ST4 Evolution gebouwd om lang mee te gaan. Met een standaardgarantie van 5 jaar en een levenslange garantie op de ‘onbreekbare’ polycarbonaatlens, die is gecoat met een hardcoat lak om krassen te voorkomen, is de lamp bestand tegen de zwaarste omstandigheden. Een IP69K-classificatie geeft aan dat de lamp niet wordt blootgesteld aan vocht of stof, met aanvullende tegenmaatregelen om ervoor te zorgen dat de unit volledig onder controle blijft, zelfs bij extreme temperaturen en vochtigheid. De volledig aluminium behuizing geeft de lamp zijn sterkte en stijfheid, terwijl een voorbehandeling met e-coat corrosiebestendigheid in de automobielkwaliteit biedt. Dynamische schijfmodulatie optimaliseert de lichtopbrengst, rekening houdend met de thermische omstandigheden van de lamp (behoud van de levensduur van de LED's).

Met een naadloos, onopvallend ontwerp is de nieuwe ST Evolution-reeks nu niet alleen eenvoudiger te installeren, maar is hij ook beter bestand tegen vuil-, sneeuw- en ijsophopingen, en de moderne styling is gegarandeerd een aanvulling en verbetering van het uiterlijk van moderne voertuigen.

Wat wordt geleverd:
- x1 ST4 Evolution LED-spot
- x1 middenmontage (1114k)
- x1 Instructies voor bedrading en installatie

E-Keur: ja
ECE R112: Goedgekeurd
12 Volt: ja
24 Volt: ja
Formaat ( Ø / ↔ ): LEDbar 8"-15"
Breedte (Mm): 204
Diepte (Mm): 68
Hoogte (Mm): 64
Gewicht: 670g
Lumen: 4136
Lichtbeeld: Driving (45°)
Lichtzone: Driving / Combo
Lichtafstand (M) Bij 0.25 Lux: 555
Lichtafstand (M) Bij 1 Lux: 278
Lichtkleur: wit/xenonwit
Kelvin: 5000
IP Rating: IP69K
Kleur Glas: Blank
Lamphuis Kleur: zwart
Lamphuis Materiaal: Aluminium
Lampring Kleur: zwart
Lampring Materiaal: Aluminium
Chroom / RVS: nee
Vorm: Rechthoekig
Referentiegetal Per Unit: 7.5
Stadslicht: nee
Voltage: 9-32 Volt
Wattage: 47W
Wattage Per LED: 11W
LEDs Per Lamp: 4
Verlichtingstype: LED
4WD/Offroad: Ja
Auto / SUV / Bestelwagen: Ja
Landbouw: Ja
Motor/ATV: Ja
Truck: Ja
Zwaar Materieel: Ja
Country Of Origin: Verenigd Koninkrijk

Trefwoorden:
Lazer Verstraler Autoverlichting Led Autoverstraler Autoverstralers Ledverlichting Led-dagrijverlichting Ledverstraler Ledverstralers Ledautoverlichting Lightsandstyling Verstralershop Autoaccessoires Ledauto Verstralers

Link: https://www.verstralershop.nl/nl/verlichting/verstralers-mistlampen/lazer-st4-evolution.html
999 Items

Datasheet

EAN
5060404991637

16 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd om te vergelijken.