• Nieuw
  • Nieuw
    Nince premium luxe & stevige autostoel organizer met tablet houder - Set van 2 - Auto stoel organiser -

Nince premium luxe & stevige autostoel organizer met tablet houder - Set van 2 - Auto stoel organiser -

Referentie:

€ 29,99
Inclusief belasting
Aantal

De premium auto-organizer van Nince is een geweldig middel om georganiseerd de weg op te gaan. De perfecte afmetingen van 60x40 cm zorgt ervoor dat deze organizer uitermate geschikt is voor alle soorten voertuigen. De organizer heeft boven en onder een verstelbare gesp die verborgen en uit het zicht blijft zodat de passagier en bestuurder van de voorstoel deze niet voelt.

Multifunctionele auto-organizerDe organizer heeft 9 handige opbergvakken die opslag biedt voor oa snacks, kinderspeelgoed, waterflessen, drankjes, boeken, tijdschriften etc. De grote ingebouwde tabethouder kan elke tablet tot 10 inch vasthouden. Niet alleen krijg je een iPad houder, maar ook een onverslaanbare auto organizer en een auto vol gelukkige passagiers.

De voordelen:
▶ Duurzaam materiaal
▶ Luxe uiterlijk
▶ 10” inch tablet houder
▶ 9 opberg vakken
▶ Geschikt voor iedere autoDuurzaam materiaal
De achterbankbeschermer maakt gebruik van verbeterde sterkere 600D polyester, waterdicht, bevroren PVC, beschermt niet alleen uw stoelen tegen krassen, morsen, vlekken, krassen, modder, vuil en slijtage, maar de extra lange, verstelbare banden met quick-release gespen zorgen voor een universele quick fit in elk voertuig.
Specificaties:
✔ Merk: Nince
✔ Materialen: Premium 600D Polyester✔ Kleur: Zwart
✔ Afmeting: 60x40cm
✔ Geschikt voor: Alle voertuigen 

Kwaliteits garantie:
We staan achter de kwaliteit van onze producten. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden 30 dagen niet-goed-geld-terug. 100% tevredenheids garantie voor risicoloos online winkelen!
Nince
234354 Items

Datasheet

EAN
8719992917013

16 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd om te vergelijken.